lauantai 13. kesäkuuta 2015

gluteeniton bataattipurilainen

Päätin viikonlopun kunniaksi tehdä monissa blogeissa esillä olleita gluteenittomia bataattipurilaisia. Todella hyviä tuli, vaikka  kastiketarvikkeet puuttuivatkin. Suosittelen testaamaan!

Tarvitset:
-bataatti (mahdollisimman pyöreä, jotta ´´sämpylät´´ eivät jää liian pieniksi)
-pihvitarvikkeet (itse tein broilerinjauhelihasta ja sipulista, ripaus
 suolaa ja pippuria)
-salaattia
-kurkkua
-tomaattia
-kastikkeen voi tehdä esimerkiksi turkkilaisesta jugurtista ja haluamistasi mausteista

Ohje on todella helppo toteuttaa eli
Leikkaa bataatti muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi ´´sämpylöitä´´ varten ja laita pellille. Valmista pihvit, itse käytin broilerinjauhelihaa ja sekoitin joukkoon pari silputtua sipulia sekä suolaa ja pippuria. Muotoile taikinasta pihvit ja paista joko pannulla tai uunissa bataattien kanssa 200 asteessa puolituntia. Täytä bataattipurilaiset ja herkuttele.

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti